tiistai 22. heinäkuuta 2014

Kuulumisia :3Moi! Kesä loma alkoi siis joskus ja nyt mulla on aikaa kuvailla :3! En oo kuitenkaan palaamassa vaan laitan tähän nyt joitain kuvia! Ostin siis uuden nuken, Dal Chenille du Jardinin. Siitä on jo pitkä aika kun hän saapui ja toi mukanaan Little Dal Pink Alicen! Tilasin sen samaan aikaan kun himotti XD Chenillen nimesin alun perin Marie Veronicaksi, mutta sitten Hannis kertoi että on sellainen vlogaaja nimeltä Marieveronica XD! (en katsokaas katso vlogeja D:) Joten vaihdoin hänen nimensä Violetiksi. Littlen nimeksi tuli sitten Lilith. Violet sai obitsun Hannikselta, tai oikeastaan minä ostin sen xd. Hannis myi sen koska halusi Bonnielleen epä keikkukaula obitsun :3 mun mielestä tää obitsu on kiva, auttaa posetuksissa! http://nukkeblogii.blogspot.fi on Hanniksem ja Japsin blogi, liittykää lukiaksi! Jotkut noista kuvista löytyy instagramistani @_ipsips_  seuratkaa! 
postaan nyt puhelimella mökillä ja kuvatkin on otettu puhelimella. :)

tuossa on yukin uusi peruukki, ei välttämättä ole kyllä pysyvä D: mutta ehkä :) tuolla on toinen kuva jossa on vanha peruukki ja little!
tuossa on vanha peruukki :3


pidettiin Japsin, Eerikan ja Saran kanssa vähän niinkun vip miitti, Hanniskin kutsuttiin mutta hän ei päässyt :( miitti pidettiin Japsin kotona :)! 

 Violet murjottaa XD 


violet rakastui Eerikan Reicoon XD


Eipä mulla juurikaan muuta ollut, mutta mitä pidätte Violetista ja uudesta Yukista? 
Postailen ehkä taas joskus! :3


1 kommentti:

comment = 1 smile to me